De stad als een tuin

Gezien in Boston, Massachusetts, tussen kerst en oud en nieuw in 2011:

Alle 6.000 trouwe volgers van ‘Vrijstaat Amsterdam’ wens ik een gelukkig nieuwjaar! Ik ben weer in het land. Maandagavond 9 januari 2012: De Tafel van 5 #8,  ter gelegenheid van 5 jaar Pakhuis De Zwijger. Er wordt daar gesproken over de toekomst van Amsterdam. Wat moet er de komende 5 jaar gebeuren met de stad? Ik ben uitgenodigd deel te nemen aan het gesprek. Hierbij alvast een hint. Hoop dat ik duidelijk ben. Geïnspireerd uiteraard door mijn bezoek aan Boston, Massachusetts.


Posted

in

, ,

by

Comments

One response to “De stad als een tuin”

  1. nel de jager Avatar
    nel de jager

    Groen, ja gewoon doen!. Was vandaag in winkelcentrum Nieuwengein (City Plaza) wat op dit moment een metamorfose moet ondergaan. Eerste wat mij opviel en ik ook opmerkte “waar is het groen?”. Ik vond het een beetje treurig. Zo een centrum waar je op bepaalde plekken bijna uit je broek waait. Was er met architect en ontwikkelaar. Heb suggestie gegeven, interdisciplinair te werken en een landschapsarchitect erbij te betrekken. Ben benieuwd want er moet nogal wat gebeuren daar. Succes dus bij de bijeenkomst en dank voor de fraaie foto’s.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *